Kennispunt Duitsland


Uw administratiekantoor voor buitenlandse zaken Advies en begeleiding ALTIJD op maat!

GRENSOVERSCHRIJDEND ONDERNEMEN

Grensoverschrijdend ondernemen neemt meer en meer toe. Alleen al door het leveren van diensten of producten aan afnemers in een ander land komt u met de wet- en regelgeving van dat andere land in aanraking. Deze wet- en regelgeving kan behoorlijk afwijken van wat u gewend bent in uw land van vestiging. Afhankelijk van uw ondernemingsactiviteiten kunt u hierbij denken aan belastingen, sociale zekerheid, arbeidsrecht, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht. Maar ook vergunningen en de cultuur spelen een belangrijke rol. Om compliant te zijn, ter voorkoming van bijvoorbeeld boetes, vooraf goed geregeld wilt hebben. Voorkomen is beter dan genezen.

Kennispunt ondersteund uw bedrijfsprocessen in Duitsland.

  • Boekhouding in Datev
  • GmbH
  • Registraties Handwerkskammer
  • Soka-Bau
  • MwSt
  • Zollmeldungen
  • Webshop juridisch
Kennispunt is ingeschreven in het beroepsregister van de Steuerberaterkammer in Duitsland. die Befugnis zur Hilfeleistung in Steuersachen in Deutschland ist auf den Umfang der Befugnis im Herkunftsstaat beschränkt.

Wij werken met Datev, Duitsland’s meest gebruikte boekhoudprogramma.

PARTNERS
Kennispunt is een partnerschap aangegaan met:

Nedax B.V.

http://www.nedax.nl/

Nedax heeft sinds 1996 ervaring met het begeleiden van NL bedrijven naar Duitsland en België. Nedax werkt met vrijwilligers en 4 vaste krachten welke tijdens kantooruren beschikbaar zijn voor uw vragen. Voor diverse branche organisatie en overheid organisaties is Nedax in Nederland het kenniscentrum voor werken in het Duitsland en België. Nedax hanteert te laagste tarieven.

HB-Beratung

Die HOGE & BERGHAUS Steuerberatungsgesellschaft ist eine mittelständische Steuerberatungskanzlei mit angeschlossener Unternehmensberatung. Seit mehr als 35 Jahren engagieren wir uns für die ganzheitliche Gestaltung bzw. Optimierung steuerlicher und wirtschaftlicher Prozesse von Privatpersonen, Freiberuflern, Existenzgründern und Unternehmen des Mittelstandes.

Wat zijn uw vragen over ondernemen in Duitsland?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met het Kennispunt Duitsland team.

Marco van Houttum eigenaar/ adviseur

Over

Reacties gesloten.