Kennispunt 0546-467895, E-mail adminstratie@kennispunt.nl

Cijferadvies kantoor Almelo

CijferAdvies administratiekantoor Almelo

Samen sta je sterker; als ondernemer word je met allerlei zaken geconfronteerd die verder gaan dan de boekhouding. Daarom ben ik aangesloten bij CijferAdvies, een samenwerkingsverband van zelfstandige administratiekantoren. Hierdoor heb ik toegang tot een netwerk van specialisten die  helpen bij diverse vraagstukken. Van belastingzaken tot pensioenadvies. Van bedrijfsopvolging tot salarisadministratie.

CijferAdvies Amelo https://cijferadvies.nl/vestiging/administratiekantoor-almelo/Samen met mijn CijferAdvies collega’s houd ik mij op de hoogte van actuele ontwikkelingen middels seminars en workshops, zodat ik u als ondernemer met raad en daad kan bijstaan.

 

CijferAdvies

De USP’s van CijferAdvies Almelo

Eigenaar is adviseur – uw voordeel: vertrouwd, korte lijnen, direct contact en flexibel ook buiten kantoortijden bereikbaar, dus wanneer het u uitkomt.

Netwerk ondernemer – uw voordeel: de spin in het web voor uw onderneming. Met een groot en breed netwerk is het mogelijk de juiste expertise op het juiste moment in te zetten. Hierdoor bent u verzekerd van optimale advisering, kwaliteit en continuïteit.

Klantgericht – uw voordeel: voortdurend en proactief op zoek naar het belang van de klant. Toekomst gericht adviseren als sparringpartner van de ondernemer, hierdoor bent u verzekerd van up to date inzicht in uw onderneming, heeft u grip op de onderneming en bent u compliant.

Kennismakelaar – uw voordeel: optimaal ondersteunen van u en uw medewerkers bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Erop gericht om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken om altijd en overal informatie te vinden, informatievragen te kunnen stellen en informatie te kunnen delen. Hierdoor bent u verzekerd van meer en beter inzicht in- en grip op uw onderneming.

Groeien zonder grenzen met CijferAdvies Almelo als ondernemersadviseur, geen avontuur maar een goed geregisseerde keuze zonder verrassingen.

Als ik nou uw administratie mag voeren, dan zullen we natuurlijk over cijfers spreken, maar ik vind dat bij cijfers ook advies hoort. 

Daarom zullen we ook veel tijd besteden aan hoe de cijfers tot stand zijn gekomen, dit hoeft niet uitsluitend de zakelijke onderwerpen te betreffen, maar daarmee bedoel ik alles wat invloed kan hebben op het bedrijfsresultaat. 

Daarom zeg ik: bij cijfers hoort advies, dat zit in mijn naam!

CONTACT