Kennispunt 0546-467895, E-mail adminstratie@kennispunt.nl

Uw administratiekantoor voor buitenlandse zaken Advies en begeleiding ALTIJD op maat!

Neem contact op

Businesspoint Duitsland

Lees alles over (bouw) opdrachten in Duitsland uitvoeren Ga naar Kennispunt Duitsland

Kennispunt Duitsland helpt en adviseert persoonlijk met alle praktische zaken (invullen van Duitse formulieren, verzorgen registraties etc.). De specifieke voor uw bedrijf van toepassing zijnde voorwaarden met betrekking tot het uitvoeren van werkzaamheden in Duitsland worden stap voor stap besproken.

GRENSOVERSCHRIJDEND ONDERNEMEN

Grensoverschrijdend ondernemen neemt meer en meer toe. Alleen al door het leveren van diensten of producten aan afnemers in een ander land komt u met de wet- en regelgeving van dat andere land in aanraking. Deze wet- en regelgeving kan behoorlijk afwijken van wat u gewend bent in uw land van vestiging. Afhankelijk van uw ondernemingsactiviteiten kunt u hierbij denken aan belastingen, sociale zekerheid, arbeidsrecht, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht. Maar ook vergunningen en de cultuur spelen een belangrijke rol. Om compliant te zijn, ter voorkoming van bijvoorbeeld boetes, vooraf goed geregeld wilt hebben. Voorkomen is beter dan genezen.

Kennispunt behartigt de zaken van een groeiend aantal ondernemers die zowel op de Nederlandse en Duitse markt of ook daarbuiten actief zijn. Daarnaast behartigen wij natuurlijk ook de zaken van particulieren met grensoverschrijdend inkomen.

HR diensten voor uw grensoverschrijdende werkzaamheden

Nederland

Deutschland

PARTNERS
Kennispunt is een partnerschap aangegaan met Nedax B.V. http://www.nedax.nl/

 

Kennispunt ondersteund uw bedrijfsprocessen in Duitsland.

  • Boekhouding
  • GmbH
  • Registraties Handwerkskammer
  • Soka-Bau
  • MwSt
  • Zollmeldungen
  • Webshop juridisch

Kennispunt ingeschreven in het Berufsregister der Steuerberaterkammer Düsseldorf. Meldung nach §3a StBerG. Onder nummer PA480013.

Hieronder een aantal korte video’s van het Goethe Instituut die duidelijk diverse verschillen tussen Nederland en Duitsland laten zien.